Membership

Как да се присъедините?

При кандидатстване в „Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени Бизнес Клубове”, всеки кандидат – член попълва Заявка за членство , в която въвежда:

  • фирмени данни;
  • предмет и сфера на действие;
  • други интереси.

Какво следва?

След  разглеждане на кандидатурата му и одобряването му за член на „Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени Бизнес Клубове” той  заплаща 300лв. встъпителна вноска и месечен членски внос 20лв., платими в брой или по банков път. Данните му се записват в създадената софтуерна платформа и база данни на сдружението.

Какво предлагаме?

 С парола и потребителско име и различни нива на достъп членовете общуват помежду си, рекламират дейността си, публикуват безплатно бизнес обяви.

Необходима информация.

Всеки член е длъжен да публикува преференциалните условия, при които ще работи вътре в сдружението с другите клубни членове. За интернет потребителите видима ще бъде общата информация за сдружението  и предмета на дейност на членовете, а данните на фирмите /име, телефони, адреси, електронна поща, отстъпки/ ще бъдат криптирани. Само с одобрените фирми ще бъде направен контакт.


Какво да направя за да се присъединя?

За да получите от нас регистрационна форма за членство в ОБК, моля направете заявка и изпратете Вашите координати от следната контактна форма:

NAME (obligatory)

E-MAIL (obligatory)

HEADLINE

MESSAGE